a

Yoga

Er zijn duizend-en-één redenen om kennis te maken met yoga. Daarom bied ik diverse soorten yoga aan die allemaal hun eigen uitwerking hebben. Zo kan jij ontdekken welke vorm van yoga het meest bij jou past.

Hatha yoga

Tijdens deze lessen focussen wij ons met name op de ademhaling. Het gaat er niet om of wij onze pose of asana’s goed doen, maar juist het idee van goed en fout proberen los te laten. Van hardheid naar vriendelijkheid, van wilskracht naar zachtheid.

Dinsdag 20:00 – 21:15 uur online via Zoom

Donderdag 20:00 – 21:15 uur online via Zoom

Aerial yoga

De meest zweverige vorm van yoga. Letterlijk dan! Aerial yoga beoefenen we namelijk vooral vanuit de hangmat. Deze vorm van yoga wordt gebruikt om hele specifieke spieren in het lichaam (bijvoorbeeld de rug) te masseren en/of uit te dagen.

Zodra het weer kan gaan we in de hangmat, maar voor deze periode is er een alternatief om thuis online met het hoofdstandbankje (Feetup) onderste boven te gaan!

Maandagavond 20:00- 21:15 uur Feetup yoga online via Zoom

Yoga nidra

Yoga Nidra betekent ‘slaap van de yogi’ en is een van de meditatieve vormen van yoga. Een reset voor het drukke hoofd waarbij de focus ligt op het onderzoeken van de diepere nivea’s van bewustzijn.

Vrijdagavond van 20:00 – 21:00 uur online via Zoom

Zondagochtend van 10:30 – 12:30 uur online via Zoom

Restorative yoga

Tijdens Restorative yoga gaan we door middel van zachte verstelde houdingen van het actieve systeem naar een ontspannen staat die ons de helpt om het lichaam en geest te laten herstellen van de dagelijkse hectiek.

Woensdagochtend in combinatie met Mindfullyoga van 10:00 – 11:15 uur online via Zoom

Vrijdagochtend van 10:00 – 11:15 uur online via Zoom

Kinder/Tiener-yoga

Op dit moment wordt er geen kinder/tiener yoga gegeven. In de toekomst hoop ik weer met volle vreugde kinder/tiener yoga te geven!