a

Yoga

Er zijn duizend-en-één redenen om kennis te maken met yoga. Daarom bied ik diverse soorten yoga aan die allemaal hun eigen uitwerking hebben. Zo kan jij ontdekken welke vorm van yoga het meest bij jou past.

Hatha yoga

Tijdens deze lessen focussen wij ons met name op de ademhaling. Het gaat er niet om of wij onze pose of asana’s goed doen, maar juist het idee van goed en fout proberen los te laten. Van hardheid naar vriendelijkheid, van wilskracht naar zachtheid.

Aerial yoga

De meest zweverige vorm van yoga. Letterlijk dan! Aerial yoga beoefenen we namelijk vooral vanuit de hangmat. Deze vorm van yoga wordt gebruikt om hele specifieke spieren in het lichaam (bijvoorbeeld de rug) te masseren en/of uit te dagen.

Yoga nidra

Yoga Nidra betekent ‘slaap van de yogi’ en is een van de meditatieve vormen van yoga. Een reset voor het drukke hoofd waarbij de focus ligt op het onderzoeken van de diepere nivea’s van bewustzijn.

Vrijdagavond elke maand 19:00 – 20:00 uur 3 april en 8 mei

Zondagochtend elke maand van 11:00 – 12:00 uur 22 maart, 19 april en 31 mei.

Restorative yoga

Tijdens Restorative yoga gaan we door middel van zachte verstelde houdingen van het actieve syteem naar een ontspannen staat die ons de helpt om het lichaam en geest te laten herstellen van de dagelijkse hectiek.

Kinder/Tiener-yoga

Speciaal voor kinderen en tieners die het leuk vinden om kennis te maken met yoga, ben ik een yoga-klas gestart voor deze doelgroep. Tijdens de les draait het vooral om plezier maken en relaxen.