a

Yoga

Er zijn duizend-en-één redenen om kennis te maken met yoga. Daarom bied ik diverse soorten yoga aan die allemaal hun eigen uitwerking hebben. Zo kan jij ontdekken welke vorm van yoga het meest bij jou past.

Hatha yoga

Tijdens deze lessen focussen wij ons met name op de ademhaling. Het gaat er niet om of wij onze pose of asana’s goed doen, maar juist het idee van goed en fout proberen los te laten. Van hardheid naar vriendelijkheid, van wilskracht naar zachtheid.

Aerial yoga

De meest zweverige vorm van yoga. Letterlijk dan! Aerial yoga beoefenen we namelijk vooral vanuit de hangmat. Deze vorm van yoga wordt gebruikt om hele specifieke spieren in het lichaam (bijvoorbeeld de rug) te masseren en/of uit te dagen.

Yoga nidra

Yoga Nidra betekent ‘slaap van de yogi’ en is een van de meditatieve vormen van yoga. Een reset voor het drukke hoofd waarbij de focus ligt op het onderzoeken van de diepere nivea’s van bewustzijn.

Elke vrijdagavond van 19:00 – 20:00 uur

Elke zondagochtend Klankconcert met yoga Nidra van 11:00 – 12:00 uur

Restorative yoga

Tijdens Restorative yoga gaan we door middel van zachte verstelde houdingen van het actieve syteem naar een ontspannen staat die ons de helpt om het lichaam en geest te laten herstellen van de dagelijkse hectiek.

Donderdagavond van 18:30 – 19:30 uur

Vrijdagochtend van 10:00 – 11:15 uur

Kinder/Tiener-yoga

Op dit moment wordt er geen kinder/tiener yoga gegeven. Het corona virus met de daarbij dalende inkomsten en het persoonlijk verlies van een familielid hebben ervoor gezorgd dat ik me op verwerking, contemplatie en volwassen-yoga richt om in de toekomst weer met volle vreugde kinder/tiener yoga te geven.