a

Yoga

Er zijn duizend-en-één redenen om kennis te maken met yoga. Daarom bied ik diverse soorten yoga aan die allemaal hun eigen uitwerking hebben. Zo kan jij ontdekken welke vorm van yoga het meest bij jou past.

Hatha yoga

Tijdens deze lessen focussen wij ons met name op de ademhaling. Het gaat er niet om of wij onze pose of asana’s goed doen, maar juist het idee van goed en fout proberen los te laten. Van hardheid naar vriendelijkheid, van wilskracht naar zachtheid.

Aerial yoga

De meest zweverige vorm van yoga. Letterlijk dan! Aerial yoga beoefenen we namelijk vooral vanuit de hangmat. Deze vorm van yoga wordt gebruikt om hele specifieke spieren in het lichaam (bijvoorbeeld de rug) te masseren en/of uit te dagen.

Door de coronamaatregelen kan de les alleen prive gegeven worden. Maak hiervor een afspraak via het contactformulier of bel/whatsapp 0618353087

Yoga nidra

Yoga Nidra betekent ‘slaap van de yogi’ en is een van de meditatieve vormen van yoga. Een reset voor het drukke hoofd waarbij de focus ligt op het onderzoeken van de diepere nivea’s van bewustzijn.

Elke vrijdagavond via live online ZOOM van 20:30 – 21:30 uur

Restorative yoga

Tijdens Restorative yoga gaan we door middel van zachte verstelde houdingen van het actieve syteem naar een ontspannen staat die ons de helpt om het lichaam en geest te laten herstellen van de dagelijkse hectiek.

Vrijdagochtend van 10:00 – 11:00 uur via live online ZOOM

Kinder/Tiener-yoga

Speciaal voor kinderen en tieners die het leuk vinden om kennis te maken met yoga, ben ik een yoga-klas gestart voor deze doelgroep. Tijdens de les draait het vooral om plezier maken en relaxen.

Door de coronamaatregelen zijn de lessen gestopt tot nader order.