a

Over mij

a

Wie ben ik?

Ik ben Saskia van Caspel en inmiddels 8 jaar trotse eigenaar van Yoga & Massagepraktijk Sasana. Ik ben gediplomeerd yoga-docent van de oudste erkende, 4-jaar durende, docentenopleiding Saswitha. Daarnaast heb ik diverse specialisaties gevolgd zoals Restorative yoga, Pralaya yoga, Yoga Nidra en Aerial Yoga.

Een veilige haven

Na jarenlang gewerkt te hebben in de geestelijke gezondheidszorg als sociotherapeut besloot ik het roer om te gooien. Ik maakte een gelukkige keuze en liet een langgekoesterde wens in vervulling gaan: het volgen van een opleiding tot yogadocent.

Een van de beste keuze’s die ik in mijn leven heb gemaakt want yoga is voor mij een veilige haven geworden waarin ik, tussen de hectiek van het dagelijks leven door, tot mijzelf kan komen. Als yogadocent zie ik het als groot voorrecht om jou in diezelfde zoektocht mee te nemen.

Persoonlijk

Iedereen is uniek. Zowel in lichaam als geest. Wat voor de één wel werkt, werkt voor de ander niet. Door oefeningen-op-maat stel ik tijdens mijn les het individu centraal. Zodat iedereen zijn lichaam en geest op dat moment kan geven wat het nodig heeft

Betrokken

Mijn betrokkenheid beperkt zich niet tot de yoga-mat. Ik denk graag mee in hoe het gedachtegoed achter de yoga meer een rol kan spelen in het dagelijks leven.

Kwaliteit

Door mijn gedegen opleiding en gecertificeerde specialisaties zijn mijn lessen van diepere waarde. Daarnaast maak ik gebruik van een breed scala aan yogamaterialen zoals professionale bolsters, kussens en klankinstrumenten.